Børge Andreassen i forbindelse med byggingen av anlegget til Salten Smolt, levert av Totalbetong som stod ferdigstilt desember 2021.

Daglig leder i Salten Smolt begynner i Totalbetong 

Børge Andreassen (48) går fra jobben som daglig leder i Salten Smolt til seniorrådgiver landbasert akvakultur i Totalbetong. 

Publisert Sist oppdatert

Han vil tiltre 1. september 2024 i sin nye stilling i TotalBetong, og jobbe fra kontoret i Bodø. 

Børge Andreassen kommer fra stillingen daglig leder i Salten Smolt, hvor han har opparbeidet seg over 20 års erfaring innen landbasert oppdrett. 

Selskapet skriver i en pressemelding at han har utdannelse fra Norges Fiskerihøgskole (Cand. scient. fra havbruksstudiet ved Universitetet i Tromsø).

Hans rolle hos Totalbetong vil innebære alt fra tidligfase-design av fremtidige anlegg til rådgivning under oppstart, samt fungere som sparringspartner for Totalbetong sine kunder. 

Takker for reisen

Andreassen har siste arbeidsdag som daglig leder hos Salten Smolt i slutten av august.

Selskapet opplyser at Andreassen hadde en sentral rolle når Salten Smolt besluttet å bygge nytt anlegg i 2019. Nå skal han være med på utviklingen av nye landbaserte anlegg.

- Dette har vært en fantastisk tid for meg i Salten Smolt, hvor jeg har fått muligheten til å bli kjent med mange særdeles dyktige kolleger. Utbyggingen av nye Salten Smolt har vært en spennende periode for meg, og nå får jeg muligheten til å være med og hjelpe til når nye anlegg skal bygges i fremtiden, forteller Andreassen.

Jarle Solemdal er administrerende direktør hos Salten Aqua, og takker Andreassen for lang og tro tjeneste.

- Vi takker Børge for den innsatsen han har gjort. 

Salten Smolt AS, som er en del av Salten Aqua-gruppen, skal nå igangsette jakten etter en ny daglig leder. Solemdal understreker videre at ansettelsen av ny daglig leder har høy prioritet.

- Selv om det er en viktig funksjon som skal fylles, forventer vi at vi har en ny person på plass tidlig i høst, sier Solemdal.

Selskapet har om lag 28 ansatte på arbeidsplassen i Brevik, i Bodø Kommune.