Nå selges landbasert laks i butikker i Oslo
Etter å ha blitt tilbudt lokalt i Møre og Romsdal, starter nå Salmon Evolution en kampanje i hovedstaden for å få folk til å teste laksen.
Denne artikkelen er eldre enn to år.
I november slaktet selskapet den første kommersielle slaktingen av fisk. Fisken ble først distribuert til utvalgte slagspunkt på Vestlandet.
– Lanseringskampanjen overgikk alle våre forventninger, og tilbakemeldingene har vært overveldende gode, sier CCO Odd Frode Roaldsnes i Salmon Evolution i en pressemelding.
De melder om tilbakemeldinger som «en frisk og naturlig smak», «sterk farge» og «fast tekstur» fra kunder som har testet produktet etter lanseringen.
– Dette er et godt bevis på at teknologien vi bruker, med kontinuerlig tilførsel av ferskt sjøvann og optimale strømforhold, hjelper laksen til å trives, sier Roaldsnes.
Nå har også ryktet om at det er landbasert laks å få spredt seg til hovedstaden.
Så nå skal Salmon Evolution også tilby sin laks i ni utvalgte MENY-butikker og en sushirestaurant i Oslo-regionen.
Les flere saker om Salmon Evolution her