Salmon Evolution får gode tilbakemeldinger på kvaliteten på fisken sin.

Nå selges landbasert laks i butikker i Oslo

Etter å ha blitt tilbudt lokalt i Møre og Romsdal, starter nå Salmon Evolution en kampanje i hovedstaden for å få folk til å teste laksen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er eldre enn to år.

I november slaktet selskapet den første kommersielle slaktingen av fisk. Fisken ble først distribuert til utvalgte slagspunkt på Vestlandet.

Landbasert laks i butikkene

Fra 7. desember kan man nå smake på Salmon Evolutions laks på følgende steder i Oslo-området:

• MENY CC-vest

• MENY Ringnes Park

• MENY Vika

• MENY Bryn

• MENY Tveita

• MENY Røa

• MENY Drøbak City

• MENY Ski Storsenter

• MENY Lambertseter

• Japoniis sushi, Røa

– Lanseringskampanjen overgikk alle våre forventninger, og tilbakemeldingene har vært overveldende gode, sier CCO Odd Frode Roaldsnes i Salmon Evolution i en pressemelding.

De melder om tilbakemeldinger som «en frisk og naturlig smak», «sterk farge» og «fast tekstur» fra kunder som har testet produktet etter lanseringen.

– Dette er et godt bevis på at teknologien vi bruker, med kontinuerlig tilførsel av ferskt sjøvann og optimale strømforhold, hjelper laksen til å trives, sier Roaldsnes.

Nå har også ryktet om at det er landbasert laks å få spredt seg til hovedstaden.

Så nå skal Salmon Evolution også tilby sin laks i ni utvalgte MENY-butikker og en sushirestaurant i Oslo-regionen.

Les flere saker om Salmon Evolution her

Laks fra den første produksjonsrunden til Salmon Evolution.
I ferskvaredisken til Meny på Tveita er et av stedene man nå kan få tak i den første runden med laks fra Salmon Evolutions anlegg på Indre Harøy i Møre og Romsdal.